About Me

My photo
kuala terengganu, terengganu, Malaysia
aku hanya aku dan aku hanya seorang pencinta seni~

Friday, March 25, 2011

~kenangan remaja yang tak kan ku lupakan...~

oryte...kejadian ni da berlalu seminggu yg lalu...tp memandangkan aku ta de mase sgt so aku bru la na update kat sini...

kejadian telah berlaku pada hari sabtu,19 marchh 2011....
ok2..ari khamis bru nih bersamaan 17 march2011 aku da blk trengganu...memandangkan bestie aku ngah cuti..so aku pon terasa la na berjumpa ngan die...so aku pon amik  kputusan utk pulang ke kampung halaman...cewah...heee

18march2011..kitorg cadang nak kluar...tapi masing2 ade hal kene settle kan...so plan tertangguhla pd keesokan hari nya...plan nye plan...na g lepak kat tempat ritual kitorg je...iaitu tak lain tak bukan secret recipe(SR)......cadangnye na kluar sampai
pkul 2 je...sbb ape...sbb aku kan anak mak...aku ta na la tinggal mak lame2...ehehhehe...tp pd mlm ari jumaat nih..aku tergerak ati nak buke page AKIM AF7 kat facebook la kan...tertengok la die update ckp die ade show hotlink kat primula beach resort...ape lg...layan...usha nye usha show start at 2pm...adoyai...ta pe2...g kejap da la..hatiku berbisik..

19march2011
hari kejadian...cadangnye na kuar pkul 10 pg...tp bese la kitorg nih slalu je buat janji mlayu...pkul 1030 bru aku msg hannan ckp aku da siap na kuar..ahahhah...lewatkan,..heee besela anak dara da besar..bersiap cam tuan putri sket...


pastuh ckp ngan mak blk lewat sket sbb na g tgk show akim...ye la konon2 kejap je na pegy...ok pkul 11 pgkitorg pon pegy la SR,..isi prot la dulu...btw kitorg pelanggan pertame SR dat day ok...wallaweh...tunggu SR buke la...jom layan gambr lu sket..japg stori lg..







oryte...sesudah kami makan2...kami pon gerak la g primula beach resort dimana show akim and tomok akan berlangsung...pas kitorg da beli tiket die kitorg g la jalan2 kat laen lu..so kitorg dtg smule kat situ lebey kurang da pkul 230pm gtu...so of coz la krusi da pnoh..so kitorg kene la berdiri kat blakang..org laen lak maen nak selit2 lak...pastuh aku ajak hannan suh pegy duk depan skali..tp duduk atas lantai...ehehhehe...die beresh aku lg la beresh...heee...bile part akim kluar of coz aku la org plg gile kat depan tuh..slame nih aku segan2...today aku da mcm ape jerit2 name akim..ahahahhadipendekkan citer..lagu first akim perform lagu JANJI...lagu ni mmg da jd makanan aku da..eheheh...so aku pon ikot la akim nyanyi sambil2 na record..tup2 ngah2 record video fon hang..kene elok time die brenti music chorus...aku ngah syok2 belek2 fon ternampak la kasut akim kat depan..angkat sket kpale..OMG...akim ngah hulur tangan die kat aku kot..aku ape lg..ngehngeh...tolak beg tepi..smbut tgn die...die tarik naek atas stage....ngeh2...pastu da na abes tuh berlaku lah kejadian akim cium tangan aku..actly bkn tgn pon jari la...heee....aku ta taw na respon cne da...jom la layan gambar..pas da layan gambar silelah layan video yg last skali tu eh....jom...
tgk si akim tarik aku suh naek-malu taw

ngeh2 aku da terbayang..opsss ta na sebut sal die kat blog nih..tp actly aku da terbayang ex aku da buat cmnih...

ngeh2 ta bley la aku tahan bende nih...


haaa...aku dlm ati pk je ape mamat nih na buat nih..

oryte die amik feel dulu...aku pon cari feel dlm mate die lu...ngeh2

nah kau....kaget aku...OMG!!!



video


1 comments:

hannan said...

momentary day!

Post a Comment

 
Copyright 2010 ~Jiwa KU bukan Jiwa MU...... Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase